Active Vision SiwwwaBlondXML
A Siwwwa honlapja
Deus ex machina

Hírek

Megújult az OTP Bank weboldala
2009. július

Újabb mérföldkőhöz érkezett az OTP Bank és az Active Vision 10 éves együttműködése. A több hónapos előkészítő munka eredménye: egy formabontóan felhasználóbarát pénzügyi site.

Bővebben

 

Új OTP Travel online foglalási rendszer
2009. július

Az OTP Travel megújult utazási portálja egy többlépcsős folyamat első lépcsője. Következő lépésben az OTP Travel felzárkózott a nemzetközi utazási portálokhoz a weboldalon immár elérhető online foglalási rendszerrel. A Lufthansa City Center nemzetközi szervezet tagjaként és a szorosabbá váló idegenforgalmi versenyben csak úgy állhat helyt egy utazási vállalat, ha a legmodernebb eszközöket veti be a felhasználók megnyeréséhez. Az online foglalási rendszerben utazási csomagok és egyéni utak foglalására egyaránt van lehetőség. A nyaralást immár az otthon kényelméből is lefoglalhatja az utazó, hiszen a rendszer a kártyás fizetésre is lehetőséget ad.

 

Új oldal a Bolyai-díj Alapítvány számára
2009. április

Az Active Vision örömmel támogatta  a Bolyai-díj Alapítvány új weboldalának elkészítését (www.bolyai-dij.hu), hiszen a kutatás és a fejlesztés jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni.A Bolyai János Alkotói Díj civil kezdeményezésre létrehozott, alapítványi elismerés. Tudományterülethez nem köthető, és olyan magyar állampolgárságú vagy magyar származású személynek adományozható, aki nemzetközi szinten is kimagasló eredményt ért el a tudományos kutatás, fejlesztés, utánpótlás-nevelés területén, valamint ezek eredményeinek a társadalmi-gazdasági életben való hasznosítása terén. Az ötödik Bólyai-díjat 2009. május 24-én adták át Budapesten, a Nemzeti Színházban.

 

Új Allianz portál: pénzügyi szolgáltatások A-Z
2009. április

Az Active Vision új webes megjelenést készített az Allianz Csoport számára, intuitív kezelőfelülettel, illetve minden eddiginél ügyfélközpontúbb felépítéssel. A versenytársak és nemzetközi csoporttagok elemzéseinek eredményei alapján az Active Vision az Allianz céljait leginkább szolgáló online üzleti stratégiát készített el. Az új oldalon egy felületbe integráltan jelennek meg az Allianz Csoport tagjai. A tartalmak dinamikusan és manuálisan változtathatók, a legkeresettebb szolgáltatások, illetve az aktuálisan futó kampányok függvényében. A csomópontszerűen elrendezett szolgáltatások kontextusfüggő megjelenítése révén a felhasználók immár jóval egyszerűbben és kevesebb kattintással juthatnak el céljukhoz, az általánosságban érdeklődők pedig folyamatosan kapnak releváns ajánlatokat.

 

Új OTP Travel portál
2009. január

Az OTP Travel megújult utazási portálja is bizonyítja, hogy az OTP Csoport élenjáró, innovatív megoldások révén folyamatosan képes biztosítani vezető pozícióját az internetes piacon. Az otptravel.hu megőrizte egyediségét, de az OTP Csoport által meghatározott arculati elvárásokhoz, valamint a nemzetközi mércéhez is illeszkedik. Az új portál összehangolt működéséről az OTP Csoport oldalait már évek óta hatékonyan kiszolgáló SIWWWA tartalomkezelő rendszer és az OTP Travel turisztikai rendszere, közösen gondoskodik. A korábbi, statikus megjelenést interaktív felület váltotta fel, az ügyfeleket pedig számos kiemelkedő, prémium funkció várja: az érdeklődők nem csupán kereshetnek a lehetséges utazások között, de online ajánlatot is kérhetnek. Folytatása következik.

Régebbi hírek