Active Vision SiwwwaBlondXML
A Siwwwa honlapja
Deus ex machina

Régebbi hírek

Új Erste Bank portál: SIWWWA alapokon
2008. február

ERSTE A SIWWWA CMS segítségével kapott új arculatot és struktúrát az Erste Bank portálja: az Active Vision vezető CMS megoldása révén a váltás könnyedén és zökkenőmentesen ment végbe. Az új, szellős, elegáns, könnyen áttekinthető megjelenés szorosan követi a külföldi anyacég szigorú arculati előírásait, amelyek központi betartatását a SIWWWA CMS végzi.A SIWWWA CMS segítéségével feleslegessé válik az egyes oldalak manuális átszerkesztése, és az Active Vision BlondXML szerkesztőjének egyszerű kezelhetősége, valamint teljes SIWWWA keresztkompatibilitása révén a felhasználókat sem kell külön felkészíteni a megváltozott elvárásokra.

 

Megújult a Groupama site
2008. február
Groupama Új arculattal és struktúrával várja ügyfeleit a Groupama Biztosító weboldala. Az oldal a francia anyavállalat elvárásainak megfelelően kapott új köntöst és a felhasználók, ügyfelek elvárásainak megfelelően a szerkezete is átalakult. A Groupama Biztosító weboldalán most eszközölt változtatások a SIWWWA tartalomkezelő rendszer segítségével könnyedén végrehajthatóak voltak, illetve bármikor könnyűszerrel megismételhetőek, mivel a SIWWWA CMS az arculati kézikönyv előírásait központilag tartatja be, a különböző strukturális változtatások pedig csak néhány kattintást jelentenek a kezelőfelületen.

 

Baar-Pult , amire támaszkodhatsz – már a weben is
2007. november
Baarpult party Elkészült a Baar-Pult Kft új weboldala. Magyarország első, kifejezetten a vendéglátóiparra szakosodott munkaerő-közvetítő cége egyedi arculattal és a SIWWWA tartalomkezelő rendszer támogatásával publikálta az új site-ját, amely a Hopper és az Active Vision közös gyermeke. Az Active Vision egyben a Baar-Pult rendezvények támogatója is.
 www.baarpult.huElérhető az ING Csoport új weboldala
2007. július
ING Megújult az ING Bank internetes weboldala. A site, amelyet a SIWWWA CMS kezel, új, a központi arculatnak megfelelő designt kapott és az oldal struktúrája is átalakult. Az ING Csoport weboldala a külföldi anyacég által meghatározott szigorú tartalmi és arculati előírások szerint épül fel, melynek betartatásáról és a tartalomkezelés folyamatainak állandó konszolidációjáról az Active Vision SIWWWA és BlondXML megoldásai gondoskodnak.A Groupama az Active Vision -t választotta
2007. június
Groupama A Groupama Biztosító Zrt., Franciaország egyik legnagyobb biztosítótársaságának hazai leányvállalata az Active Visiont választotta informatikai partnerének. Az Active Vision a SIWWWA CMS beszállítása és támogatása mellett a Groupama weboldalának megújításában és a dizájnváltás koncepciójának kialakításában is kulcsfontosságú szerepet vállal.Az ERSTE Bank az Active Vision -t választotta
2007. május
ERSTE Az ERSTE Bank Hungary Nyrt. az Active Visiont választotta internetes és intranetes megoldásszállító partnerének is. Az ERSTE Bank bécsi anyacége szigorú arculati előírásokat támaszt a vállalatcsoport webes megjelenéseivel szemben. A magyarországi ERSTE Bank összes webes megjelenését a SIWWWA CMS és a BlondXML segítségével .kezelik.SIWWWA utazik!
2007.március

Utazásinfo.hu logó A Világjárú Utazási Magazin Kiadó és Szolgáltató Kft. megbízásából elkészült az egyik legnagyobb hazai utazási portál, a www.utazasinfo.hu teljes átalakítása és tartalmi konszolidációja. A site szolgáltatásai között (utazási irodák ajánlatai, szállás és repülőjegyfoglalások, térképek) többezer úti beszámoló is megtalálható, amelynek kezelését immár a SIWWWA CMS végzi: a tartalmak feltöltése és frissítése pedig a BlondXML editor segítségével immár egyszerű és hatékony.

Arculatváltás az OTP Csoportnál
2007.január

OTP Bank logó Arculatot váltott Magyarország legnagyobb pénzintézete, az OTP Csoport. A több ezer internetes oldalt is érintő arculatváltás a SIWWWA tartalomkezelő rendszer segítségével rutinfeladat volt. Az arculati előírásokat a SIWWWA központilag tartatja be, így a felhasználók részéről a későbbiekben sem igényel majd felesleges időráfordítást az új arculati elvárásoknak megfelelő dokumentumok előállítása. A SIWWWA CMS 2001 óta szolgálja ki az OTP Csoport oldalait.

kapcsolódó sajtóközlemény

Az OTP az Active Vision t választotta
2006.december

OTP Bank logó A Magyar Telekom után az OTP Bank is úgy döntött, hogy a jövőben a SIWWWA tartalomkezelő rendszerrel kapcsolatos feladatokra közvetlenül az Active Visionnel kíván szerződni. A SIWWWA CMS már több mint öt éve szolgálja ki az OTP Bankcsoport oldalait.

Az Active Vision 2006. nyarán piaci nyomásra lépett ki beszállítói, illetve kutatási és termékfejlesztési szerepköréből, így a SIWWWA felhasználói számára biztosított lett, hogy a termék fejlesztését, verziókövetését, a támogatást és egyéb kapcsolódó információkat elsőkézből, az Active Vision-től kapjanak meg.

kapcsolódó sajtóközlemény

Active Vision az IT Hungary konferencián
2006.november

It Hungary 2006 Az Active Vision kilépve kutatási és termékfejlesztési szerepköréből önálló arccal lép fel a hazai piacon. Az IT Hungary volt az első alkalom, hogy a cég közvetlenül lépett kapcsolatba ügyfeleivel és elsőkézből mutatta be az általa fejlesztett és most már kizárólagosan forgalmazott termékeit, a SIWWWA CMS-t és a BlondXML editor alkalmazást.

Elkészült a Createam cégcsoport új weboldala
2006.október

Createam logó A hazai BTL piac egyik meghatározó szereplője, a Createam az Active Visiont választotta online partnerének. Az együttműködés gyümölcse a BTL ügynökség új weboldala, amelyet a BlondXML segítségével töltenek a Createam munkatársai. A megrendelő igényeinek megfelelően a site tartalma gyorsan és könnyedén frissíthető, valamint megfelel a szigorú arculati elvárásoknak.

Interjú Pichovszky Domonkossal, a Createam kreatív igazgatójával

Intranetes site a DeTe -nek

DeTe logó Elkészült a DeTe Immobilien - Hungary Zrt., a Magyar Telekom leányvállalatának intranetes site-ja. Az oldalt a SIWWWA CMS kezeli, a BlondXML editorral kiegészítve. A projekt nem egyedülálló: az Active Vision 2005 óta több mint ötven intranetes site-ot készített a Magyar Telekom igazgatóságai és divíziói számára.

Intranetes „eredményjelző” a Magyar Telekom nak
2006.augusztus

Magyar Telekom logó A Magyar Telekom belső kommunikációs stratégiájának részeként eladási versenyt hirdetett az ügyfélszolgálati munkatársak számára. A több hónapon át tartó verseny állását a résztvevők egy intranetes oldalon követhették figyelemmel, amelynek kialakítására a Magyar Telekom az Active Visiont kérte fel. A Magyar Telekom intranetes tartalmát a SIWWWA CMS kezeli.

Újabb intranetes fejlesztés a Magyar Telekom nak
2006.augusztus

Magyar Telekom logó A Magyar Telekom intranetes tartalmát 2005 óta az Active Vision terméke, a SIWWWA CMS rendszer kezeli. A tartalomkezelő rendszer segítségével – a már meglévő, több mint ötven mellé – most újabb három intranetes oldalt alakított ki az Active Vision csapata.