Active Vision SiwwwaBlondXML
A Siwwwa honlapja
Deus ex machina

Tulajdonságok

SIWWWA már szerkesztési fázisban szabályozza a tartalom keletkezését, így például egy nem megfelelően formázott szöveget, táblázatot, listát, vagyis minden tartalmi elemet az arculati kézikönyv előírása szerint illeszt be. Ez az átfogó és kifinomult szabályzás nemcsak a tartalmi elemekre terjed ki, hanem a dokumentum egész struktúrájára is. Ily’ módon az arculat betartásának és betartatásának egyedülálló eszköze, amely képes arra, hogy együtt fejlôdjön a felhasználó tudásával és a vállalat változó igényeivel.

SIWWWA jogosultsági rendszere finoman hangolható, a vállalati struktúrának megfelelően szabályozza a jóváhagyás folyamatát, a SIWWWA által kezelt tartalom hierarchikusan is megosztható. A menüpontokat, dokumentumokat, képeket illetve csatolmányokat az egyes felhasználók vagy felhasználói csoportok csak szabályozott módon kezelhetik. A szerkesztés, jóváhagyás, közzététel ezáltal szabályozott tartalomkezelést és biztonságos együttműködést tesz lehetővé.

SIWWWA publikációs folyamata rugalmasan alakítható és szabályozható, ugyanakkor biztonságos módon támogatja az azonnali vagy az idôzíthetô közzététel folyamatát. Megállja a helyét még a biztonságra legérzékenyebb területeken, így a banki szektorban is. Alkalmazkodik a meglévô IT struktúrához, tehát SIWWWA bevezetése nem igényli a meglévô biztonsági elôírások megváltoztatását, illetve a meglévô géppark átalakítását.